maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kana-Areenalla Huittisen opissa

Mese on nyt 1v. ja risat. Albert täytti samana päivänä 5v. ja siitä tuli myös isukki syntymäpäivänään, onnittelut! Synttäreitä juhlistettiin yhdessä muittenkin koiraystävien kanssa. Lenkkeiltiin ja syötiin herkkuja. Koirille tietysti oli tehty oma kakku, tosin ulkonäkö oli aika erikoinen, mutta se maistui koirille oikein hyvin.

Sunnuntaina lähdettiin Heidin & Albertin kanssa Längenmäelle Harri Huittisen agilitytreeneihin. Meillä molemmilla aamu oli ollut aika kiireinen. Kumpikaan ei sittenkään muistanut kellonsiirtoa, vaikka vielä illalla se oli ollut mielessä. Aikataulu saatiin onneksi hyvin kiinni ennen treenejä.

Olin ilmoittanut myös Mesen treeneihin. Kyllä jännitti miten meillä treenit tulee menemään. Onneksi Harri ymmärsi, että emme ole rataa menneet ja tehtiin eka kierros 4 esteen pätkissä. Parasta oli ehdottomasti Harrin kommentit Mesen palkkaukseen. Annoin aluksi nameja ja roikkua pitkään synttärilelussa. Harri neuvoi ja muistutti jo opittua: Mese saalistaa nopeasti poispäin liikkuvaa lelua eikä saa sitä aina heti ja kun saa, lelu vain käy hetken Mesellä. Muutoin on mahdollisuus, että lelu menettää merkityksensä eli Mese kylläntyy, jos viettiä ei nosteta oikeanlailla. Keskustelun ajan Mese istui rauhallisesti mun edessä. Mitä useammin palkkasin sitä tuohon mallin, sen enempi se "imutti" :) leluun kiinni. Loppu treenissä meillä olikin jo puolikas vaihde isompi kuin treenin alussa. Itse treeni meni yllättävän hyvin. Omaa käskytystä tietty piti taas tarkentaa ja huonon ohjauksen takia Mese meni esteiden ohi. Viimeinen kierros oli tosi hyvä. Siihen oli mukava lopettaa treenit.

Muusan kanssa treenattiin ilman rimoja. Harrikin vähän ihmetteli, että miksi ihmeessä, mutta ymmärsi hyvin, kun kerroin syyn. Mukavaa menoa, parissa kohdassa jouduin ottamaan useamman toiston, mutta muuten ei tarvinnut hinkata. Ja eka puomi, voi viude, se oli hieno. Nopeasti suoraan alasmenolle, tassut maassa, hyvässä vireessä. Ehkä meillä on vielä toivoa saada paineeton kontakti, kun nyt meni ilman palkkaa noin kivasti.

1 kommentti:

  1. Hoi! Siustahan tullu ihan himo bloggaaja ;D Mulla tahti vain hidastuu ;0) Mese näyttää tosi hienolta! Siitä se lähtee! Mieki meen Huittisen koulutukseen, Wallun kans, kun Lennu on viel toipilas... Kattotaan mitä sanoo ;)
    -Pirjo-

    VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)