torstai 25. maaliskuuta 2010

Yksin kotona ja Muusan terveisiä

Ei se oo vaan niin helppoo. Mesen kaa tiistaina treenit meni aika takkuisesti. Valssi / mäkelä harjoituksia jatkettiin. Mese ei vain halunnut irrota, joten otin avukseni namikupin. Siten sain tilaa itselleni ja varmuutta Meselle. Hanna antoi myös palautetta äänen sävystäni estekäskytyksessä. Onhan se jo tullut ilmi, että tykkään tuosta pikku otuksesta niin paljon, että käskytys on aika hempeetä. Heti, kun käskytin kunnolla, Mesekin heräsi kohmelostaan. Äijä meininkiä on siis saatava treeneihin.

Mese täyttää huomenna vuoden ja tänään se oli ensimmäistä kertaa yksin kotona työpäiväni ajan. Muusa lähti eilen jo hoitoon Heidille, kun aamulla starttasivat kohti Halikkoa Piiran luokse. Miten se onkin niin hankalaa jättää noita koiria yksin tai no, Muusahan on ollut paljonkin itsekseen, joten tämä taitaakin koskea vain Meseä. Jotenkin tuntuu, että se ahdistuisi tai haukkuisi koko päivän. Joka tapauksessa yksin oleminen on nyt korkattuna, saldona: kahdet matot pois paikoiltaan sekä maitotölkki revittynä, minkä jätin sille puuhailtavaksi. Huonekalut ovat ehjinä eikä tarpeita nähtävästi ole tehty sisälle. Sitähän ei tarina kerro, onko Mese ulvonut / haukkunut, koska naapurit eivät ole olleet paikalla. Harmi, että en tajunnut jättää Mimmun videokameraa pyörimään...mutta jääköön se nyt Mesen salaisuudeksi.

Tänään tosiaan Muusa lähti Heidin sekä Päivikin kanssa Piiralle. Kiitos Päivikin, kun sai ylimääräisen paikan, vaikka itse en päässyt mukaan. Edellisen käynnin jälkeen olemme treenailleet joitakin kertoja sekä kisanneet yhdet kolmen startin kisat. Lanneselän lihakset olivat jännittyneet ja hivenen turvotusta alaselässä. Piira sai Muusan hyvin hoidettu eikä agilitykieltoa tullut, YES! Jatkamme raviharjoituksia tavallisella- sekä vesijuoksumatolla. Ilman näitä kahta mattotyyppiä, kuntoutus ei olisi näin pitkällä. Saimme myös ohjeistuksen treenaamiseen ja kisaamiseen. Jos kisaamme ei treenata. Tämän oivalsinkin jo itsekin. Muusalla on ikää 8-vuotta, ei se vain enää nuorru. Nyt ylläpidetään tämä kuntotaso ja kisaillaan mielenvirkistykseksi. Pääasia, että Muusa voi hyvin, vaikka tavoitteellinen treenaaminen ei ole enää meidän juttu.4 kommenttia:

 1. Hyvä, että Muusan kohdalta oli asiat suht ok, eikä agikieltoa tullut :)Hankala vain uskoa, että Muusa olisi jo 8!!! :-O

  Muistatko vielä sen mainitsemani "Audacity"-ohjelman? Hommaa se ja pistä päälle, niin kuulet koko päivän ajalta mitä ääniä kämpästä kuuluu ;-)

  VastaaPoista
 2. Onhan tuo Muusa jo paaaljon rauhallisempi kuin ennen...se pysyy kotona jo hetken paikoillaan ;)
  Joo, muista tuon ohjelman ja itseasiassa taisin taannoin jo ladata sen tähän koneelle...mut enpähän muistanut tänään sitäkään!!! Dementiaa liikenteessä...

  VastaaPoista
 3. Söpöliinille myöhästyneet 1-v.onnittelut.

  Anneli

  VastaaPoista
 4. Mese kiittää ja kumartaa onnitteluista. Taisi kuvat tulla perille :)

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)