maanantai 15. maaliskuuta 2010

Viime viikon ti treenit

Kyllä vuorokaudessa saisi olla enemmän tunteja tai sitten pitäisi osata tehdä tehokkaammin halutut asiat. Taas mentiin treeneihin kielivyönalla, mutta kerettiinpä sopivasti. Kolmen hypyn treenit jatkuivat, teemana takaahypyt, kepit ja yhdellä hypyllä kasikuviota. Takaa hypyt meni alku hässäköinnin jälkeen ihan kivasti. Ekan hypyn takaa Mese kaarti aluksi hypyn ohi. Kun sain sen hyppäämään mua kohti, loput kaksi estettä menikin jo paremmin.

Keppeihin muistin tällä kertaa ottaa mukaan ohjurit. Harmikseni sain vain todeta, että tämän paikan kepit olivat liian paksut :(. Vähän jännitti pysyykö ne ohjurit kepeissä, sillä laittaessa yksi ponnahti irti. Mielikuvissa näin näyn, että ne irtoaa just, kun Mese on kepeillä ja se saa niistä ison kammon. Hyvin meni, kerran koitti aloittaa väärin, mutta muuten mallikelpoista pömpöttelyä. Ensi kerralla taidan silti ottaa verkot ja unohtaa noi kaaret noissa kepeissä. Ettei vain satu mitään ikävää.

Kasi harjoitus meni ihan ok. Pitää vain muistaa, että Meseä pitää viedä pidemmälle. Jos ei vie se tulee esim. siivekkeiden välistä, kuten videosta näkyy.


2 kommenttia:

  1. Kiva kun on hoikka poika, niin mahtuu hyvin ahtaistakin paikoista menemään ;-)
    Tuosta saikin taas muistutusta omiin treeneihin kakaran kanssa.

    VastaaPoista
  2. Juu, laiha poika! Löysin sunkin blogista ihan mukavan näköistä videonpätkää...niin ne pennelit kehittyy.

    VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)