sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Turkin hoitoa Päivikin luona pe 5.3.10

Pitää sitä vain ihmetellä, että mulla on rotu, minkä turkkia pitää useaan kertaan vuoden aikaa hoitaa. Oon maailman laiskin tai ainakin toiseksi laiskin hoitamaan koiran turkkeja ym. Onneksi on kaveripiirissä joku, joka oikeasti haluaa tehdä moista hommaa. Päivikki on Mesen hoviparturi. Itse olen koittanut trimmiä tehdä kerran ja se jääköön toistaiseksi viimeiseksi. Päivikin luona homma etenee halutulla tavalla. Mun luona se keskeytyy, kun en voi "satuttaa" Meseä. Tuo peppu/häntä/jalka alue on niin herkkää, että sydän jäätyy, kun näen miten nyppiminen sitä nipistää...tai toisaalta, Mese taitaa tietää mistä narusta vetää, että luovutan..

Päivikin luona kaikki on paljon helpompaa. Hän osaa käsitellä sekä Meseä että mua oikealla tavalla, että lopputulos on siisti ja rauhallinen koira. Ja tuo inhottava peppu alue...Päikki laittoi mesen kyljelleen ja sen silmät melkein meni kiinni. Voi miten ihanasti kaikki sujui, vaikka aikaa vierähti useampi tunti. Mese kiittää ja kumartaa
.


Tässä vielä pari kuvaa tältä päivältä:

 
Terve, komea päivä!


Normaalia Meseä


Oli tääkin mukana..


Takaa ajo taas menossa...

3 kommenttia:

 1. Onpa Mese nyt komea!

  VastaaPoista
 2. KYLLÄ! Mese on nyt niiiiiiin komea ja hyvä ja sulonen! Kyllä Päivikki osaa :)
  Tuutteko T.reen näyttelyyn? Mä meen katsoon kun Tarja esittää Jytää.

  jassu

  VastaaPoista
 3. Ei olla tulossa Tampereelle. Pitää varmaankin sopia joku pv Päivikin kaa seuraavista näytelmistä. Tsemppiä Jytän koitokseen, olisi kiva nähdä taas sisaruksia joku kerta..

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)