tiistai 2. maaliskuuta 2010

Muusan rimattomat treenit pohjoisessa

 Vihdoin päästiin Muusankin kanssa tekee agia. Marraskuussa viimeksi treenailtiin. Tauko on ollut pitkä ja kivinen. Muusa on aina koittanut tuttujeni hermoja, mutta tauon aikana meinasi munkin huumori loppua. Possu rupesi kiipeileen pöydillä. Riekkuminen ja energian määrä on ollut ihan mahoton.

Käytiin energiaa purkamassa pohjoisessa Mikon treeneissä. Aika hassu tunne, viedä koiraa ilman rimoja. Ihan kuin Muusa ei muutenkin menisi lujaa, mun taitoihin nähden ;). Pari ekaa kertaa se koitti "hypätä", mutta tajusi liiankin nopeasti, että eikun vaan läpi ja menoksi. La treeni oli tosi ihana, siitä jäi kaiken kaikkiaan hymyilevä mieli.

Sunnuntaina tehtiin aluksi koko lauantain rata. Jos ei omaa hosumista lasketa, niin hyvin se meni. Pitäisi vaan keskittyä enempi ohjaamiseen eikä huutamiseen. Meinasi tai oikeasti multa loppuikin happi ihan lopussa. (Radassa oli 35 estettä). Mikko oli koko lauantain kuunnellut mun höpötyksiä Muusalle radan aikana ja konkreettisesti laittoi mut hiljaiseksi.  Aika mielenkiintoista. Koittakaapa itse joskus viedä koiraa ilman rimoja ja välillä myös äänettömästi.
Tosi kaukaa ohjasin Muusaa ja se luki mun kroppaa/ohjausta mielettömän hyvin. Vaikeeta tulee pitää suu kiinni, mutta siihen pyritään. Kun katsoin muitakin pätkiä viikonlopulta, sain karusti todeta: kyllä siellä vain mun suu käy ihan mahdottomasti. Missä vaiheessa olenkaan noin paljon ruvennut höpöttämään koko radan ajan vai taukoko sen on tehnyt? Muusan kaa treenaillaan jatkossa Jatin kilparyhmässä maanantaisin. Pidetään kaikki peukkuja, että sen kroppa kestää taas tätä ihanaa/vihaavaa agilitya.

2 kommenttia:

  1. Hauska treeni :) Olikse rimaton kaikille vai Muusalle vaan?

    Kivahan tää blogi on!

    VastaaPoista
  2. Muusa oli rimaton la. Su myös Pirta meni ilman rimoja, muut meni hyppyjen kanssa. Muusalla/Pirtalla on ollut vähän surua kropassa ja kuntoutuksen takia treenataan välillä ilman rimoja.

    VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)