sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sukulaiset kohtaavat!

(+ Edelliseen päivitykseen lisätty uimakuvat!)

Kyllä sitä voi olla saamaton. Tuossa järven toisella puolella asuu Mesen puolisisko "Siska" Jettildan Aurinkoinen. Vihdoin ja viimein otin yhteyttä Timoon ja pyysin lenksulle. Ihana keli ja uskalsin sittenkin vielä järven jäälle. Tässäpä pari kuvaa sukulaisten tapaamisesta:Mese & Siska

Timo & MeseMuusalla tiukka ilme, Siska ei onneksi sitä säikähtänyt! (Näkyy paremmin Zoomatessa).Kivan luonteinen myös siskopuoli. Kiitoksia lenkkiseurasta ja kevväällä uudemman kerran ja otetaan sitten Tessa & Pirjo mukaan kera makkarat :).

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa nähdä edes kuvissa näitä sisaruksia <3 yhdessä! Tuli ihan ikävä Siskaakin, siitä on niin kauan aikaa, kun viimeksi nähtiin, 2 vuotta!!!
  Meselle ja Muusalle rapsuja. Tuuttehan JANKK viikonloppuna?

  VastaaPoista
 2. Sustahan on tullut ihan uhkarohkea, kun olit t a a s jäällä;)
  Kiti

  VastaaPoista
 3. Tullaan Janakkalaan, eikun asuntovaunu hakuun ;)Ihanaa päästä taas Mesenkin kaa kirmailemaan sekä nähdä teitä kaikkia!
  Mulla on muuten mukana Kitin Hilikin, kun se on silloin hoidossa (Kiti nauttii lomastaan Australiassa...voi, kun vois olla mukana....sitä lämpöä!)

  Siska oli kyllä kivanoloinen otus, Muusa vähän mustis ja hääri sekä haukku läntsyjen ympärillä, ehkä ois pitänyt ottaa mukaan vain Mese, että sisarukset ois saanut tutustuu toisiinsa ihan rauhassa. Hyvin tulivat juttuun :)

  Kiti: Timo oli niin vakuuttava, että kyllä jäälle voi vielä mennä...mää niin luotan teidän sanaan, toivotavasti voin luottaa jatkossakin ;)

  Tanja

  VastaaPoista
 4. Joo mukaan lähdetään kyllä Tessan kanssa makkaran paistoon, mutta ei tänä keväänä enää jäälle.;)

  VastaaPoista
 5. Juu nyt ei enää jäille...makkaranpaistoa sit kun kevät / kesä saapuu :D

  Tanja

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)