tiistai 17. huhtikuuta 2012

H-hetki lähestyy...

Voi tätä odotuksen aikaa. Ensin odotellaan juoksuja, sitten kuinka astutus menee, onko astutus onnistunut ja H-hetkeä. Eikä odotus taida siihen päättyä, pentujen kasvu, eläinlääkäri, uudet perheet, miten koko elämä sujuu jne. Ootte te jotkut sissejä, kun kasvattajan roolin olette ottaneet, huh ja puh ihan pyörryksissä pelkästään vain uroksen omistajana. Erna, Ropan omistaja on ollut tosi huippu. Mahtavaa, että oon saanut olla mukana jokaisessa tapahtumassa, myös astutuksen jälkeen, kiitos! Mutta palataanpas nyt tähän päivään, viikon sisällä on erittäin todennäköistä, että Mese on useamman pentusten isä :)

Roppa & Mese


Viimeistä viikkoa viedään, Ernan sanoin "rantapallo" :-D!


Löydätkö kaikki seitsemän pienokaista?


Mesen & Ropan kuva: Marjo Kokkonen, Marjon blogiin tästä!
(Suosittelen lämpimästi Marjoa kuvaamaan: elämän eri tapahtumia, eläimiä ym.)

Ropan kuvat: Erna Helenius, Ropan blogiin tästä!

3 kommenttia:

 1. No nyt ne on kaikki maailmassa: 8 pentusta, 3 urosta ja 5 narttua. Ihania palleroita <3 Pari kuvaa mun blogissa, Erna sitten aikanaan, kun synnytyksestä tokenee, pistää varmasti omaan blogiinsa kuvia.

  Terkuin Kipa, joka oli avustamassa katraan syntymässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että pääsit avustamaan ja huippua, että synnytys meni hyvin. Harmittaa, kun sun blogin kuvat ei näy, tylsää...

   Tanja

   Poista
  2. Heitä mulle sun sposti, niin voin (iltasella kotikoneelta) lähettää täyskokosina ne muutaman kuvan kun otin :) Ne on vaan yhteispotretteja, Erna kuvas kunkin erikseen.

   ps. Firefoxilla mun blogin kuvien pitäis kyllä näkyä, muista selaimista en tiedä.

   Poista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)