maanantai 26. maaliskuuta 2012

Hyvää Syntymäpäivää 3-vuotiaalle Meselle!

Mese sai lahjaksi uinti kerran Koirasportin uimalassa. Juhlissa oli mukana Muusa ja myös synttäreitään viettävät tarupit Jipi 2v. sekä Albert 7v. tai no..Allu on mulle ikuisesti 5-vuotias niin kuin miekin aina 25-vuotias. Muusa ei vain uimisesta paljoa välitä, haluaisi vain noutaa ja noutaa. Meselle uimahallissa käyminen oli ensimmäinen kerta. Yhtä lunkisti suhtautui tähänkin kuin kaikkeen muuhunkin elämässään.

Muusan ilme kertoo kaiken: "onko pakko vain uida, jos ei haluu"..

Jopa muuttui ilme, kun noudot alkoi..Albert tykkää uimisesta ja vauhti sen mukaista..

Meselle tämä oli uutta, muttei kummastellut tätäkään, eikun vain uimaan..Jipi rakastaa uimista, ei olisi uskonut, että tämä oli myös sen ekakerta..

Toki Mese sai lahjaksi myös uusia koti- sekä harrastusleluja, mutta mieluisimman lahjan Mese varmasti sai jo ystävänpäivä viikolla helmikuussa. Poikuus meni ja jälkikasvua on odotettavissa huhtikuun lopulla! Kuinka paljon koiraansa voi rakastaa, hali onnittelut mun Mesukalle, pus pus ;).

2 kommenttia:

  1. Mese-miehelleni kovasti onnittelupusuja!Sorry,että tämä tulee myöhässä,mutta ymmärtänet tilanteeni!Hyvin jakselen,mutta kasvava masu tekee elämän jo vähän tukalaksi.Onneksi saan herkkuja ja ekstra-rapsuja!Pus pus Roppa

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia rouvaseni. Tulen katsomaan lapsukaisiamme, ennen kuin ne lentää pois pesästä. Sua kovasti ikävöiden,

    - ujo miehesi Mese

    VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)