lauantai 24. maaliskuuta 2012

Paljon on tapahtunut :)

Olin lomalla viikolla 11 ja tuli tehtyä kaikkia ihanaa. Alkuviikosta käytiin Pirjon ja länderi neiti Tessan kanssa lenkillä.
Oli povattu koko viikoksi auringonpaistetta, mutta Äijänniemen laavulla vastassa oli tuuli ja lumisade. Kiitos ihanasta päivästä Kiti & Mimmu.


Seuraavana päivänä aurinko taas paistoi. Kävin Touhulan heppatilalla ratsastamassa Anujen kanssa.
Loppuviikoksi lähdin Helsinkiin Karon & Shokin & Kriisin luokse. Perjantaina käytiin ensin koirien kanssa lenkillä ja sen jälkeen Karon kanssa juoksemassa. Hissukseen mentiin 4,3km, aikaa meni puolisen tuntia. Lauantaina 5 kk tauon jälkeen käytiin kisaamassa Muusan kanssa pari starttia Kirkkonummella. Kyllä suu loksahti auki, kun rataprofiileja katsoin. Tiukkaa kääntöä ja muutama ei niin looginen kohta. Niinhän siinä sitten kävi, että pari hylkyä taskuun tuli, mutta fiilis oli mahtava. Kiva oli myös nähdä Ernaa Mesen morsmaikun omistajaa. Hymy tuli korviin, kun hän antoi mulle skumppapullon ja paistinpannun (pienenä vinkkinä, kun kokkaili romantiikan aikaan meillä), kiitos lahjoista. Terkkuja Ropalle ja kennelpojalle!Sunnuntaina oli vuorossa seinäkiipeilyä Salmisaaren kiipeilyareenalla. Mukana oli myös Karon kaveri Heli. Itse en ole harrastanut kiipeilyä, mutta tähänkin lajiin voisi tutustua paremmin. Olipas urheilu täyteinen viikko ja niin super mukavaa. Työt kyllä estää kaiken kivan tekemisen, ainakin hidastaa sitä. Huippua oli myös se, miten ihanasti Mese suhtautuu toisiin uroksiin. Tuli tosi hyvin juttuun Kriisin ja niin äijä Shokin kanssa. Ja vihdoin mie sain nähdä Karon & Tuomaksen kauniin kodin. Voisiko loma enää paremmin mennä, kiitos Karo!

Tästä näette mun seinäkiipeilyä :D!

Eihän ne tarinat nyt lomaani lopu. Sitä ennenkin on tapahtunut vaikka ja mitä. Fiiliksen kanssa meillä on ollut nyt kolmen viikon PAKOLLINEN tauko juoksujen takia. Super huippua, että ensi tiistaina päästään taas aksaa tekee ja suoraan Päivi Sarkkisen Top Team kurssille. Ennen juoksuja käytiin Fiiliksen kanssa Tuulia Liuhdon kurssilla. Ja mikä huipuinta, Fiilis oli tuolloin meillä yökylässä ja sulautui loistavasti laumaamme.Fiiliksen Liuhdon agikurssin voitte katsoa tästä.

Uuttakin on tapahtunut. Liuhdon sunnuntain päivän kurssilla sain ohjattavaksi ihanaisen Hilkka kelpien. Kiti joutui vetäytymään syksyyn asti pois aksasta ja hän kysyi kurssilla voisinko treenata ja kisata Hilkalla tämän ajan vai kysyykö joltain toiselta... Ei ollut vaikea valinta. Hilkka on tosi kuumakalle ja tykkää aksasta super paljon. Enhän voinut olla kieltäytymättä. Onhan tässä tietty aika paljon aksaa nyt elämässä, toisaalta aika on suopea lainakoirien treenaamiseen / kisaamiseen. Fiilis on mun ykköskoira nyt ja jatkossa, Mese ei vain ole vielä siinä tasolla, että sen kanssa voisi 100% panostaa lajiin. Toki toivon, että vielä tulee aika, kun Mesen kaa kaikki olisi toisin. Hilkka tuli tosi oivalliseen saumaan ja pitäiskö nyt vain ostaa tontti agihallin vierestä ;).

Hilkan Liuhdon agikurssin voitte katsoa tästä.

Sekä Hilkan blogia voitte seurata täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)