perjantai 24. helmikuuta 2012

Rakkaudella Fiilikseen!

Fiiliksen kanssa agia ollaan reenailtu kutakuinkin tasan vuosi. Paljon on kerinnyt tapahtua. Esteopetus aloitettiin helmikuussa 2011, kisaamaan lähdettiin Pieksämäellä marraskuussa ja nyt on noustu kakkosiin helmikuussa 2012 + muutamilla kursseilla käyty. Kisatauon aika tapahtui selkeä edistyminen mun ja Fiiliksen yhteistyössä. Luottamus on kasvanut, siihen on edesauttanut systemaattinen reenaaminen sekä huolella suunnitellut reenit. Ohessa näette yhdet reenit, joissa aiheena oli työntäminen / vetäminen + poispäinkäännös. Itsenäistä puomiakin reenataan myös usein!

JaT-Tilassa on alkamassa ensi viikolla ohjatut reenit. Tällä kertaa erona edelliseen jaksoon on se, ettei kellään Tolppasilla ole mitään asiaa tuolloin hallille. Nyt reenit on meidän omaa laatuaikaa, vain mulle ja Fiilikselle. Rimpsalle ei kuulemma saada lähteä vaan suoraan kotia jäähkän jälkeen.

Mesen jätin nyt ekaa kertaa pois ohjatuista reeneistä. Ajatuksena on edelleen vietin nostaminen. Hiotaan sellaisia asioita kuntoon, mitkä ovat aika ajoin tuottaneet tuskaa esim. kepit / keinu ja hyppylinjat. Mesen kanssa käydään hallilla useasti, mutta pieniä aikoja kerralla. Kiti on ollut meille isona apuna. Mese käy mukavilla kierroksilla näissä reeneissä. Kevväämmällä sitten kisoihin!Ansan kanssa tehtiin Jyväskylässä hauska hylky ja toisella radalla tulos oli 5 + yliaikaa. Valitettavasti unohdin ladata kamerani ja akkuhan sitten loppui, kun tuli Ansan vuoro. Ninjan radat kuitenkin löytyy Tiinan kuvaamana. Olipa nollat tosi lähellä ja täysiä sai vetää alusta loppuun! Kiitos Tiina, kun sain taas olla varakartturi. Hurjan ihania ovat lainakoirat, kaikki omanlaisiaan!

La Jkl 18.2.12 Ninja & Mä Kisa-A

La Jkl 18.2.12 Ninja & Mä Kisa-B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)