tiistai 7. helmikuuta 2012

PaukkuPakkasia!

Olipas pakkaset, rapiat -30C isoimmillaan! Hyvissä varusteissa, voi käydä pidemmilläkin lenksuilla..muutoin täällä ei just tapahdu yhtään mitään. Su käytiin siphus Ansan kanssa kisaamassa Kuopiossa kolmen kisan verran, kolmesti hyl. Aivan kaamee pohja, älkää hyvät ihmiset menkö sinne koirianne rikkomaan. Toivottavasti jonain päivänä kyseinen seura vaihtaa maton kokonaan. Ansa ei oo mikään tykki ja liukasteli aivan liikaa. Onneksi Leenalta tuli terveisiä, että Ansa on kunnossa, huh.___Mese juoksee jo vastaan, mutta ketä? Ystävänpäivä lähestyy, Love!6 kommenttia:

 1. Voi että! ovat ihanat töppöset Muusalla ja Mesellä :)
  Jos hyvin käy, nähään 18.2. kisoissa teiän kylällä. Rapsuja koiruuksille! Niin ja Meselle onnea naisten (tai nyt ainakin yhen naisen) kannsa :D

  VastaaPoista
 2. Voi, ois kyllä kiva nähdä teidät, tervetuloa!! Pitää kyllä sit ottaa Mesukki mukaan kisoihin..oon kisaamassa siellä useammalla lainakoiralla, mutten omillani.

  Mese se vaan nukkuu tuossa autuaan onnellisena tietämättä ensi viikon onnenpäivistä :)...jännittäviä aikoja!

  VastaaPoista
 3. Just tuon takia me ei edes kisata Hu-Pun hallissa. ;-) Ja kuulemma mennyt vielä pahemmaksi entisestään! :/
  Me sitten näköjään kisataan siellä teidän kisoissa -onhan tuota taukoa meillä jo reippaasti ollutkin :-p

  VastaaPoista
 4. Oi, kivaa nähdä piitkästä aikaa. Oon siellä ykkösissä ja sit vien koirat kotiin ja tuun kisamaan kolmosiin (näin ainakin suunnittelin)!

  Tervetuloa, onneksi sää ennusteissa näyttäs olevan vähän lauhempaa ja muistaakseni jattilaan on tulossa lämmityskin helmi- ja maaliskuun kisoihin.

  Nähdään reilun viikon päästä, jei!

  VastaaPoista
 5. kivoja ja söpöjä kuvia

  VastaaPoista
 6. Eikös oletkin :)! Peukutan teidän puolesta, että piakkoin te saatte kuvia omasta läntsystä...

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)