perjantai 17. helmikuuta 2012

Mese & Roppa ne yhteen pantiin...

Kuva: Marjo Kokkonen

Espoosta tuli Roppa niminen tyttönen kyläilemään Mesen tykö. Tästä parista ei voi tulla kuin maailman kauneimpia ja mahtavan luonteisia Ländereitä. Flirttiä ja yritystä ei puuttunut. Pienellä avustuksella Mese lopulta uskalsi tehdä sen mitä kaikki toivoivat: pikku Meset lähti matkalle kohti Ropan salaisia käytäviä, kahteen kertaan! Go Mese Go! Kiitokset Heidille Muusan hoitamisesta, olet helmi. Kiitos Hannalle: miten olisimmekaan pärjänneet ilman sun kokemusta. Kiitos myös Ernalle: Roppa on loistava koira, viettelevän kaunis ja mikä luonne! Kävi hyvin selväksi, että se oli valinnut Mesen! Toivottavasti näemme seuraavan kerran pentulaatikon reunalla...

Yhdistelmän sukutaulu!

Ropan elämää voit seurailla tästä!

4 kommenttia:

 1. A-M, Heppu+Svingi18.2.2012 klo 22.30

  Voi vitsi mikä ihana yhdistelmä! Me pidetään peukkuja, että pikku Roppa-Meset saavat alkunsa ja kohta on pennun tuoksua ilmassa! :)
  Onnea muuten Fiiliksen kanssa noususta, huomasin juuri tuloksista!!

  VastaaPoista
 2. Puolueellinen tai en, mut Mese ja Roppa on tosi kauniita ja ihanan luonteisia. Mie en niin kropan anatomiaa ymmärrä, mutta Hannan & Ernan mukaan ne täydentävät toisiaan. On tämä pekkää odotusta, ensin juoksut, sitten astutus, nyt ultra...odottavan aika on kyllä ihan liian pitkä :-D!

  Kiitos, Fiilis on huippu! Itse tössin sitten sen toisen radan, pitää harjoitella ensimmäisen koiran lähtöpaikkaa, et saa paketin pidettyä kasassa ja tarkoitan omaa päätä..

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihana ja paljon puhuva tuo kuva lemmenparista!
  Nii-i, odottavan aika ON pitkä!

  Tulis vaan kevät ja kesä ja nähtäskin useemmin.

  VastaaPoista
 4. On ilo,kun ihanainen Marjo on noin monilahjakas ja haluaa aidosti aina osallistua meidän eri elämän tapahtumiin, kiitos Marjo :), hän osaa kiteyttää asiat niin hyvin kuvissa...

  Teitä on aina ilo nähdä ja onneksi Tilda & Zona saivat lahjakortin meidän kisoihin, kenties nähdään vielä kerran ennen kesän tuloa....voi kun kesä tulis jo ja pentuetapaamispäivämäärää odotellessa ;)

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)