lauantai 8. joulukuuta 2012

Reissu Fiiliksiä!

Itsenäisyyspäivää käytiin juhlistamassa Valkeakoskella, aiheena Fiiliksen ensimmäinen näyttely. Tavoitteena oli saada ainakin laatuarvosana hyvä, mikä riittää agilityvalioarvoon. Fiilis ei kaikilta osa-alueiltaan ole välttämättä jokaisen tuomarin unelmakoira. Meidän mielessä tietty Fiilis on just tuollaisenaan täydellinen novascotiannoutaja, kevyt, persoonallinen ilme sekä kaikinpuolin mitä mahtavin pakkaus.
 
Kuvat: Maria Tolppanen


 Tuomarina: Piia Itkonen

"Erittäin hyväntyyppinen narttu jolla miellyttävä pää. Turhan pyöreät silmät. Pienet, ajoittain kevyet korvat. Hyvä kaula, selkälinja ja häntä. Niukahkot etukulmaukset, hyvin kulmautunut takaa. Kevyehkö rintakehä. Hyvä karvapeitteen laatu, joskaan ei tänään parhaimmillaan. Levoton takaliike. Hyvä etuliike. Kaunis valkoinen hännänpää. Esiintyy ja esitetään kauniisti".

 
Oltiin tosi onnellisia arvosanasta EH > erittäin hyvä. Se oli paremmin kuin ajateltiin ja saas nähdä seuraako tästä vielä näyttelysertienkin metsästys :). Näyttelystä jatkettiin matkaa kohti Helsinkiä Marian luokse shoppailemaan & Pikku Jouluja viettämään. Kiitos rentouttavasta sekä kivasta viikonlopusta Marialle & Paulalle. Makoisia & hiljaisia öitä Marialle ;), kun ryhmärämä on poistunut asunnosta.


Vuoden viimeiset agilitykisamme olivat la 1.12. Jyväskylässä.  Edelleenkään en ymmärrä, miksi en voi upottaa enää tänne suoraan videoita youtubesta?
Jkl kisat näette tästä. Jos jollakin on antaa vinkkejä miksi upotus ei onnistu, otan ne ilolla vastaan.

Käytiin 25.11.12 treenaileen Fiiliksen kanssa ACE -hallilla Kuopiossa. Tosi mukava treeni ja saatiin vahvistusta siitä, mitä meidän pitää treenailla enempi jatkossa. Kouluttajana toimi Tiia Vitikainen ja hän kehui kovasti sitä, miten mun & Fiiliksen yhteistyö on mennyt hyvin eteenpäin.
ACE -treenin voit katsoa tästä.

Kiitos myös Nellille, kun asuit meillä pari päivää Muusan & Mesen kaverina. Pikku hiljaa on vain uskottava, että Mesenkin voi luottavaisin mielin jättää kelle tahansa hoitohon, mut koville se ottaa...mulle.

1 kommentti:

  1. Kävin pitkästä aikaa lukemassa teidän kuulumisia blogista.

    VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)