maanantai 19. marraskuuta 2012

Jyväskylän kisat la 17.11.12

Kisat meni kivasti. Fiilis oli normaalia rauhallisempi, mutta saadaanpahan nyt aikaa treenailla / taukoilla ja suunnitella tulevaa. Saldona oli tripla0 ja samalla saattiin SM-nollat 2013 kasaan :), jei! Sunnuntaina juhlistettiin nollasaldoa syömällä mahan täyteen Paulan tekemään pitsaa :-D. Kiitos ruuasta sekä super isot pusut Fifille!

Jostain syystä videon upotus ei onnistu, joten klikkaa tästä!

Muusan kanssa käytiin Piiralla. Ei mitään yllättävää, normaalia jäykkyyttä ja sai hoidoilla joustua rankaan. Muusalla on ollut pitkin syksyä erilaisia vatsaongelmia. Ikä nähtävästi tekee tehtävänsä ja jotta meillä on paaaljon vielä ihania päiviä edessä, en ota enää mitään riskiä, että agissa tapahtuu haavereita ym. Muusa nauttii täysin siemauksin tulevaisuudessa eläkepäivistään. Vauhti ei ole kyllä yhtään hiljentynyt. Sama meno joka ilta, lelu, vedä vedä, hau hau...ruokaa ruokaa! Ulos pomp pomp jne.

Mesen kanssa tuli viime ma tosi inhottava tapahtuma treeneissä. Yksi ryhmäläisen koira lähti lapasesta ja lähti jahtaa Meseä kesken keppien...mä sitten huusin ja juoksin ja huusin ja juoksin. Tänään käytiin samoissa treeneissä ja eka kierros meni ihan ok, lukuunottamatta keppejä (käveli). Sitten ruvettiin ottaa yhtä suoraa palkalla ja jos liikuin itse mukana, Mese käveli, jos annoin Mesen mennä yksin suoran, meni täysillä...eli jokin lukko tuosta jäniksenä olemisesta nyt tuli ja Mese liittää sen mun liikkeeseen. Anteeksi vain, mut en voi tajuta, että jotkut koirat ei pysy hallinnassa....mulla ei ole koskaan ollut tuollaista koiraa, että lähtee käskyn alta jahtaan toisia koiria...Mesen kanssa agi on ollut tosi haastavaa ja vaikeaa, just vietin puuttumisen takia, sillä ei ole omaa moottoria. Mese tekee agia vain, kun sitä siltä pyydän. Olen rakentanut ärräpurria pennusta lähtien ja sit pitää aina vain tulla takapakkia ja tähän pakkiin oon niin käärmeissäni ja syy ei ole Mesen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)