maanantai 22. lokakuuta 2012

Pika päivitys :)

Huh ja hei, olipas mukava kisaviikonloppu Helsingissä. Siitä tietty teki täydellisen Fiilis, se on niin huippu otus. Kisattiin lauantaina Hyvinkäällä. Nyt rupeaa vauhti olemaan taas kohillaan ja paranemaan päin. Juoksujen jälkeen Fiilis on aikaisemmin ollut aika poissaoleva palattuaan takaisin agiin. Nyt oli selkeä ero, vauhti ehkä aavistuksen hukassa, mutta agi selkeästi hajuja ym. kivempi. Seuraavan kerran ei ehkä edes näy se, että on juoksut edes ollut.

Niin siis Hyvinkäällä kolme ihanaa rataa, vaikka tulostaso ei ollutkaan kummoinen. Ekalla radalla tuli yksi ylimääräinen hyppy aivan lopussa, tokassa tippui yksi rima ja kolmannessa jäi tekemättä yksi linjaus ja niin Fiilis hurautti yhden hypyn väärinpäin. Sunnuntaina Vuokkoset Areenalla ekalla radalla tippui yksi rima, toisella "puristettiin"  nolla sijalla 4. ja viimeisellä hukkasin hetkeksi Fiiliksen, kun se löytyi olikin Fiilis jo hypyn väärällä puolella. Mie sit Fiilikselle "älä nyt siitä hyppää" ja saman aikaan hajotin esteen niin ettei Fiilis voinutkaan sitä hyppynä enää suorittaa. Kiva, että voin tarjota ohjelmaa sekä tuomarille että yleisölle tällä tapaa. Hylyn jälkeen painettiin kuin superman paikasta A paikkaan B, siinä kyydissä moni bortsukin ois jäänyt toiseksi :-D. Kahtotaan saanko tästä viikonlopusta videoo myös muitten nähtäväksi. On tässä kuitenkin aika monta linkkii syksyn eri kisoihin, olkaa hyvä. Kiitos Marialle & Paulalle ihanan leppoisasta viikonlopusta sekä Fiilikselle super pusut!

Fiilis yö kyläilee aika ajoin meillä, hyvin rentoo meininkiä!


FIILIKSEN VIDEOITA:
 

Ninjan kanssa napattiin Spanielienmestaruus sekä kylkiäisenä Serti-A. Ninja pieni härveli saa jatkossa taas kirmailla radoilla rakkaan omistajan Tiinan ohjattavana ja mie nautin tästä pienestä härvelistä katsojan roolissa, ehkä vielä joskus saan ohjata tätä ihanaa pientä ohjusta. Kiitos Tiina, näistä ihanista hetkistä Ninjan kanssa.

MUUSAN VIDEOT:
- Laukaa, Mikkeli ja Pieksämäki
 
Muusan kanssa agit on tällä erää ohi. Kylmät kelit tulloo ja lämpimiä hiekkahalleja ei taida Suomesta löytyä. Sen kanssa on ollut niin super super super kivaa kisailla. Se on nykyään niin erilainen, tosi herkkä ohjaukselle etten meinaa millään tajuta, ettei enää tarvitse ennakoida. Kieltoja satelee, mutta hauskuus paranee ;). Ihana pikku mustani, kiitos kaikista ihanista kisoista ja agihetkistä. Aika tosiaan näyttää oliko tämä nyt tässä, kyynel valuu, kun mietin kaikkea sitä mitä olemme saaneet kokea yhdessä aksakentillä. Kuitenkin mieluiten hyvät eläkevuodet kuin huonot ja kipeät!

Mesen, Tyynen, Anun, Petran sekä Veeran kanssa käytiin Pentuetapaamisessa Espoossa la 13.10.12. Paikalle oli tullut kaikki Suomessa asuvat pentuset: Tyyne, Pihka, Maisa, Ako sekä  Jalo. Tuosta Jalosta on kehkeytymässä Mesen oloinen ja näköinen poju. Kerran sanoin sitä Meseksi ja Jalon omista taisi useampaan kertaa aatella Meseä Jaloksi. Hyvin tuli "pennut" sekä Mese juttuun keskenään. Tervetuloa kyläilemään Mese iskän luona, aina, kun olette Jyväskylän suunnalla. Sekä kiitokset Ernalle huippu tapaamisesta, ruuasta ja siitä, että saimme Mesen kanssa kutsun pentuetapaamiseen. Ensi kerralla pidemmällä kaavalla :-D! Tässä vielä pari kuvaa tapaamisesta:
 
 
 
Jostain syystä koneeni ja tämä blogi ei halunnut enempää tehdä yhteistyötä. Lisää kuvia tapaamisesta löytyy kuvablogistani: klikkaa tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)