maanantai 20. elokuuta 2012

Tuleekohan tästä enää yhtään mitään?

Oiskohan se niin, että kerran vuodessa tulee mietittyä, että onko tässä mitään järkeä? Pitäisikö tämä blogi päättää päivänsä, kun ei tätä tule päivitettyä ajallaan ja harvoin tänne tulee mitään kommenttiakaan...mutta ei vielä laiteta pillejä pussiin. Tässä uusimmat videot  ja jää nähtäväksi onko nämä viimeiset...Yhdellä kaverilla ei edes blogini aukea, kun aloitin videoitten laittamisen kuvalliseksi ...aika työ olisi laittaa ne takaisin vain linkin taakse, sekin harmittaa mieltäni :(.

Viime viikonloppuna käytiin pitkästä aikaa Fiiliksen kanssa kisaamassa Tampereella. Voi pyhäjysäys miten hurrrjan mukavaa meillä oli, yhteistyö toimii, pusut Fiilikselle! Kiitos ihanasta reissusta Paula & Maria. Fiiliksen tunnari on kyllä koiran veroinen...kuunnelkaa ja nauttikaa menostamme :-D!


Muusan ja Ninjan kaa kirmailin myös lauantaina Tampereella. Ninjan kanssa ei treenailla, kisaillaan aina silloin, kun Tiinaa ei kisaaminen innosta.  Muusaa toisella radalla heetsasin sitä  lähdössä ja oli tarkoitus, että se lähtee yksin lähdöstä kohti putkea. En vain tajunnut lähettää sitä mun vasemmalta puolelta...Muusa on opettu niin, että vaikka esteet on suorassa linjassa ja jos mun puolella "päämäärän" kohdalla on kaksi estettä, se suoritta mun puoleisen esteen eli meni nyt puomille, kun piti mennä putkeen (puomia ei edes lähdöstä koira nähnyt). Loppu rata meni tosi mallikkaasti, valitettavasti rataa ei ole teidän nähtävillä, kun kuvaaja tipahti kärryltä heti alkuun...kaverit luulivat kaiken lisäksi, että Muusa lähti alussa multa käsistä...hassut kaverit. Muusan kanssa on pääasia hauskuus eikä mikään muu :) eli jatkossakin me varmasti tehdään välillä jotain yllättävää ;)


Elokuun alussa oli perinteinen länderileiri, tällä kertaa kokoonnuimme Hartolassa. Huippuu oli se, vaikka Anu perheineen ei päässyt mukaan, he antoivat Mesen tyttären Tyynen meidän kyytiin. Kasvattaja oli hivenen hämmästynyt, kun pennun kanssa tulin leirille. Ei heti tunnistanut pentua eikä Tyyne kasvattajaa. Jonkin ajan päästä kumpikin tiesi kuka on kukin. Myös Mesen poika Ako oli leirillä mukana. Tosi ihanaa oli nähdä edes muutama pentunen paikan päällä. Erna myös aiheutti mulle jonkin sortin sydämen pysähdyksen > kidnappaamalla tyynen mukaansa, ilman, että mie tiesin siitä yhtään mitään. "Kuka on varastanut pennun kämpästäni"...nitrot mukaan tosiaan seuraavalle leirille. Mainita tietty pitää, että Mese voitti läntsyjen juoksukilpailun...ei sitä kiinnostanut juosta mun perässä (saati esteillä) vaan edellisen uroksen vetoapuna oli Tessa neiti, johon Mese oli upottanut kielensä leirin aikana jo moneen otteeseen. Pimut sillä on vain mielessä..voi voi poika parkaa, ei se oo oppinut mitään sitten Ropan käynnin jälkeen ;)!

Tästä näette enempi lerin tunnelmaa!

Fiiliksen kanssa käytiin myös heinäkuun alussa sekä Varkaudessa että Mikkelissä kisaamassa. Aika huima harppaus on kyllä tapahtunut kuukaudessa, kun vertaa näitä kisoja noihin Tampereen kisoihin. Välillä olen ajatellut, että joku pistää vooduu Tanjaa & Fiilistä, kun noita vitosia on tullut ihan kiitettävästi, mut kaikki aikanaan...enää on yhdestä nollasta kiinni nousu kolmosiin :)! Mikkelissä kisasin myös Muusan kanssa ja meni hurrrjan hienosti. Tehtiin pari nopeaa rataa ja toisen taidettiin voittaa, ”kokemus jyrää nuoremmat” kuten kuuluttaja totesi Muusan molemmilla radoilla. Valitettavasti Muusan ratoja en saanut nauhalle.

Heinäkuun alussa taas kirmailtiin perinteisesti Agirodussa ja paikkana tänä vuonna oli Kuopio. Mese taisi parantaa viime vuoden suoritustaan ihan mukavasti. Aika ei oo kovin kummoinen, mutta puhdas rata tehtiin ja hauskaa oli. Saas nähdä kuinka pitkä perinne tästä tulee ja tuleeko tästä Meselle vuoden kohokohta agissa, kisaamista vain agirodussa. Mesen agi on tehnyt todella pahan taantuman, se pienikin vietti mikä oli ennen taukoa, sitä vain enää ole. En ole vielä valmis täysin luovuttamaan Mesen ja agin suhteen, mutta ei se kaukana enää ole, ehkä on vain todettava, ettei kaikista koirista tule agikoiria, vaikka kuinka töitä tekisi. (Tosin aika ajoin sanon aina näin ja hetken päästä taas yritän, en luovuta millään koiralla helposti, jos tulee takapakkia).. Ensimmäiseksi agikoiraksi Mese varmasti olisi riittävä. Tänäänkin, kun pari toistoa tein, sitä ei vain kiinnostanut, vaikka palkka oli koko ajan saatavilla.




Lainakoirani kelpie Hilkka on ollut kesäkuun lopusta alkaen tauolla. Nähtäväksi jää päästäänkö enää sen kanssa nauttimaan agilitysaloista. Toki toivon, että jonain päivänä meidät nähdään taas kisakentillä. Annetaan Hilin nyt rauhassa parantua ja pidetään kaikki peukkuja pystyssä, ettei jalkavaivat ole mitään pysyvää, vaikka lepoa tarvittaisiinkin pidemmän aikaa. Hili on helmi!

12 kommenttia:

  1. Eikä kuule mitään lopettamsiajatuksiakaan Tanja :D! Kiva on näit juttuja käydä lukemas, tulee ihan olo kun olis itekki enemmän hommassa mukana :)) kuin onkaan! Hyvää syksynalkua ja rapsuja rekuille!
    -Pirjo &co-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D, no hyvä et siellä ollaan blogin jatkamisen puolella...jotenkin tää on nyt ollut niin tahmeeta. Kiitos kannustuksesta + syssyn jatkot sinnekin!

      Poista
  2. Ihana Fiilis ja video. Tuli väkisin kyyneleet silmiin!
    Kovasti tykkään!
    Täytyy sun jatkaa tätä blogia, että pysyn kärryillä joten kuten. Muutoin pian haluan selonteon Fiiliksen jokaikisen treenin jälkeen kuvamateriaalien kera, sitten ei riitä pelkkä reissuvihko! Että nih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva, että tykkäsit. Olit kyllä mielessäni, kun tuota videoo kyhäilin ja ekaa kertaa kunnolla kuulin tuon biisinkin. Olit niin oikeassa, että siitä tulee Fiilis mieleen & sopii & uppoaa :)!

      Nyt tuli myös aikas hyvä pointi...blogin jatkamisen kannalta. Lopettaminen - jatkaminen 0-2 + painoarvo Fiilikselle lisäpisteet +10

      Poista
  3. Fiiliksen siskon omistajana on ihan mielenkiintoista kurkkia Fiiliksenkin aksakuulumisia! Eli täältä ainakin löytyy yksi lukija :)

    Onnea nollista! Siskokset on kovin samanoloisia radalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. Mukavaa, että Fiiliksen sukulaiset pörräävät blogissani. Ehkä nähdään jossain vaiheessa samoissa kisoissa. Kävin kurkkaan sun blogia...jotain tuttua näkyy videoissa :-D! On ne vaan niin ihania, love!

      Poista
  4. Anne-Mari, Svingi ja Heppu26.8.2012 klo 10.43

    Ja mä voin ilokseni kertoa, että mä olen saanut uuden läppärin, joten blogi aukeaa vallan mainiosti ja videot rullaa ongelmitta!!! :) JEE!!! Im so happyhappy :)
    Ja kyllä sitä blogin lopettamista saa harkita, mutta ei toteuttaa! Varsinkin nyt ku mäkin näen ne videot :-D
    Aurinkoista syksyn alkua ja kiitos vielä viimeisestä...eli kivasta leiristä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HUIPPUUUU!!! MAHTAVAA!! IHANAA!! No, nyt ei tartte enää surra sitä, ettet sie pääse blogiini, onnea uudelle koneelle. Toivottavasti taas nähtäis ja pian...milloinkohan ne kasvattajapäivät olikaan:-D, tänä vai ensi vuonna vai miten, tahtoo tahtoo..

      Poista
  5. Minäkin käyn aina satunnaisesti täällä ja häveten täytyy myöntää, että vasta nyt tajusin nähneeni sinut Jyväskylässä. Katselin, että jotenkin tutun näköinen ihminen kisoissa, mutta vasta blogista hoksasin että sinä se olit... Mulla on hirveän huono kasvomuisti, mutta Fiilis täällä blogissa paljasti, että kyse onkin länderi-leirillä nähdystä ihmisestä. :D

    VastaaPoista
  6. Eikö, samanlainen muisti vähän itselläkin...varsinkin, jos kohtaa toisen ilman koiraa ja velä, kun miulla ei ollut Mese hihnanpäässä kisoissa, vaikka autossa se olikin. Mut tervetuloa Jyväskylään toistekin ja ollaan enempi hereillä molemmat ;)ja onnittelut kolmannesta sijasta ja sertistä, huippua!!

    VastaaPoista
  7. Päivitähän vain tätä blogiasi! Vaikkei tulekaan yleensä kommentoitua, niin kyllä tätä tulee aina luettua :)
    Päivityksiä odotellen ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kun saisi jostain potkun persuulleen ja aikaa...nyt tää blogi niin jumii ja kaikkee kivaa on tapahtunut :)....ehkä otan viikon lomaa töistä, että kerkeen päivittään tapahtumia...lupaan vielä tämän vuoden puolella ;)

      Poista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)