tiistai 19. maaliskuuta 2013

Uusi vuosi ja päivitykset jatkuu..

Piti ottaa kalenteri käteen ja katsoa mitä kaikkea tässä onkaan tapahtunut. Mesellä & Fíiliksellä alkoi joulukuun puolessa välissä BOX-kontaktitreenit. Teille, jotka ei tiedä mistä puhun: BOX-menetelmällä tehdään juoksukontakteja (Mese) / korjataan esim. puomin ylösmenoa (Fiilis). Ajatuksena on ollut, että teen BOX videoistamme koosteen, jossa päätähtenä on tietty Mese & Fiilis, mutta koska projekti on vielä kesken, palaan tähän myöhemmin.

Vuoden vaihteessa aloitin oman kuntokuurin Killerin liikuntakeskuksella. Olen pitkään puhunut tutuille huonosta kunnostani, kun parin radan jälkeen puuskutan aivan liikaa. Siitä suivaantuneena päätin, että asialle pitää tehdä vihdoinkin jotain ja liityin vuodeksi meidän agihallin vieressä olevaan kuntokeskuksen jäseneksi. Ajatuksena on, että samalla voin tarvittaessa ennen / jälkeen treenata myös aksaa. Olen käynyt salilla, bocypumpissa, bodycompatissa, cycklingissä ym. ryhmäliikunnoissa sekä pelannut sulista & käynyt Heidin kanssa uimassa. Kävin myös vuoden alussa inbodymittauksessa ja se uusitaan kevään aikana vielä kaksi kertaa tai oikeastaan enää yhden kerran, kun tänään oli välimittaus. Liikkuminen ei ole ollut ongelma vaan syöminen ja juominen, miten se voikaan olla näin hankalaa?  

Mese kävi Päivikin kanssa Jkl ryhmänäyttelyssä, tuomari Hans Lehtinen:
"Kookas uros. Erittäin hyvärakenteinen, voimakas pää, isot korvat, hyvä kaula ja ylälinja. Sopiva rinnan syvyys, rungossa hyvä kaarevuus. Saisi seistä ja liikkua paremmin takaa. Riittävän karkea karva" ROP. Erikseen oli vielä sanonut, että Mesen karva oli liian pitkä :). 

Mese kävi myös helmikuussa osteopaatti Jerry Ketolan käsittelyssä täällä Jyväskylässä. Ei pikku pojussa ollut mitään vikaa, hieno homma. Maria (Fiiliksen emäntä) on käynyt myös Meseä pari kertaa hieromassa. Positiivista oli, että Mese antoi Jerryn käsitellä itseään mielettömän rennosti, kiitos siitä kuuluu varmasti Marialle. Hänellä taitaa olla taikakädet koirien suhteen. Piiraa Mese on aina "vierastanut" ja sen takia aloitin säännölliset hieronnat, jotta se tottuu käsittelyihin. 

Fiiliksen kanssa olen käynyt pari kertaa ACE kursseilla ja viimeisimmän su 10.3. kävin pitkästä aikaa Mesen kanssa, kun Fiilis on ansaitulla lomalla Hesassa Marian luona. Pikku Fifiä on kyllä jo nyt iso ikävä, mutta onneksi Maria malttaa (toivottavasti) tuoda sen takaisin pääsiäiseksi. Jolloin meillä alkaa vuoden mittainen valmennus Kim Kurkisen opissa. 

Tässäpä Mesen ACE kurssi:


Viime viikonloppuna käytiin katsomassa "Alegria by Cirque du Soleil-esitystä" Helsingissä. Oli kyllä huikee, suosittelen kaikille.

Tämä vuosi on alkanut kivasti. Koirat voi hyvin, nyt treenaillaan ja pikku hiljaa palataan kisoihin. Myös Mese saattaa startata kevään alkaessa. Eikä noi omatkaan asiat huonosti ole, vaikka työpaikkaa piti vaihtaa ja pari tapaturmaakin ollut töissä, mut eip se oo menoa haitannut ;).

4 kommenttia:

 1. Te olette vielä siellä :) Jee!
  Kivaa lukea päivityksiä ja onpa ulkoasukin muuttnut mukavasti!
  Mun suosikki oli luonnollisesti Mesen agivideo, Mese on niin ihana ja tunnollinen.
  Mielenkiinnolla seuraan myös teidän kontaktitreenejä.
  Kai me muuten nähdään 4.5???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä taas ollaan. Eiköhän tätä tule taas säännöllisemmin päivitettyä, kun kohti kesää mennään. Ja tietty tullaan 4.5.:)!!! Saadaan kuulemma punkata keskenämme asuntovaunussa sun & koirien kanssa, niin huippua!

   Toi on hyvin kuvaava lause " ihana ja tunnollinen". Sitä se on...viime box treeneissä Mesellä oli niiiiin hurja vauhti A:lle, että lenti aikas hurjasti Aan yli suoraan melkein maahan..ei ehkä niin kuitenkaan ois tarkoitus.

   Poista
 2. Oot vielä täällä :-)
  -suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D vähän kesti, mut jospa tän uudistuksen myötä saa uutta tuulta kirjoitus innolle :) ja aika hiljaista on muutenkin ollut, kun vain ollaan treenailtu ja treenailtu ja taa treenailtu.

   Poista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)