tiistai 1. toukokuuta 2012

Näyttelyä ja Agilitya!

Lauantaina matkasimme Mesen ja Päivikin kanssa Lahden KV näyttelyyn. Ihanaa, että Päivikki lähti mukaamme. Mua jännitti ihan mahottomasi kehässä, osaanko esittää Mesen niin kuin Päivikki on mua opastanut. Olen parin kuukauden ajan saanut Päivikiltä esittämiseen vinkkejä sekä paljon kotiläksyjä. Näin nopeasti musta ei varmasti tule yhtä taidokasta koiran esittäjää, kuten Päivikistä. Vähän levottomasti mielestäni olen kehässä ja onneksi mun käden tärinää ei näe videolta...oi voi, kun sydän hakkasi. Muutama asia ilmaantui näyttelykehän jälkeen ja näitä reenaillaan vielä ennen Itävaltaan lähtöä.

Tuomari: Hanne Laine-Jensen, Tanska "Hyvä koko ja pituus. Hyvin täyttynyt runko. Urosmainen tasapainoinen pää. Hyvä kallo ja kuono-osa. Hyvän asentoiset korvat ja silmät. Hyvä kaula, ylälinja ja hännän kiinnitys. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu hyvin. Esitetään lyhyessä turkissa".
Hmm....muistaakseni meillä ei ole koskaan ollut mainintaa turkin pituudesta...ehkä ois pitänyt esittää Mese "ransuna", oiskohan tuomari sit ollut täysin tyytyväinen, heh.

Mese, Hi-Likka & Muusa keväisessä metsästä. Vajaat pari viikkoa Hili oli meillä hoidossa. Kiti tuli tänään takaisin kotia ja voi sitä koiran & omistajan iloista jälleennäkemistä...love!


Sunnuntaina ajelin itsekseni Mikkelin agikisoihin. Voin sanoa, että ei ole pitkään aikaan matkan teko tuntunut yhtä kamalalta. En meinannut millään pysyä hereillä ja kisapaikalla ois voinut vain nukkua. Kisat kuitenkin meni kivasti, pari huolimattomuus virhettä sekä Muusalla että Hilillä.

Muusan radat:Hilin radat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)