sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äippäpäivän aksakisat su 13.5.12 Jkl!

Kello sen kun vain tikittää...laittelen nyt pikasee vain tämän päivän radat ja sitten elpymään ja huomenna viime hetken viimeistelyt Itävallan reissua varten. Sen verran pitää tämän päivän kisoista sanoa, että vaikka tulostaso ei oo häävi, oon silti tosi tyytyväinen kaikkien koirieni suoritukseen ja ehkä sit vähän itseenikin.  Hi-Likka > hyvin sain asenteen kohilleen, meno vain paranee, varsinkin kun opin noi hypyt viemään oikealla tavalla, puomi toivottavasti ratkaistiin toisella radalla.. Mese > pojulla voipi hyvällä mielellä kisailla nyt kaksi starttia peräkkäin, toka rata oli super hyvä tähänastisista. Fiilis > toinen rata oli vihdoin sellainen kuin ois oltu reeneissä...ehkä nyt keksittiin se meidän juttu, mitä tehdään ennen starttia, näytti toimivan...super taitava koira ja niin reipas (itse asiassa taitavia ja reippaita kaikki).

Hilkka:


Mese:


Filis:

2 kommenttia:

 1. Hienot radat! Ja mä tykkäsin kyllä kummastakin Mesen radoista! Ja tosiaan hienosti näytti kestävän 2 rataa :) Tosi pienestä oli kii nousunolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, ehkä vielä joku päivä mun asenne on totaallisesti historiaa. Hauska miten Mese yllättää mut joka kerta, kun edistystä tulee...ihan kuin olisi karkkikaupassa :)...

   ...ja nyt pitäis lähtee pesee Mese, jos sattuu käymään to niin ettei pesu onnistu esim Hotellin takia...mitään riskiä ei oteta näin viime hetkellä :-D!

   Tanja

   Poista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)