tiistai 22. marraskuuta 2011

Jyväskylän näytelmät 19.-20.11.11

***************************Kuvat: Marjo Kokkonen*************************
Eipä voisi viikonloppu enää paremmin mennä. Huippu seuraa tuli Lieksasta asti ja itse näytelmät oli ihan proo. Hauskaa pidettiin sekä kehän sisällä kuin ulkopuolella. Sain muutaman AHAA -elämyksenkin, miksi näytelmissä käydään:

- tapaa sellaisia ystäviä joita ei muuten näe kuin harvoin

- on hauskaa seurata naapurikehän tapahtumia, kuinka suuria pettymyksiä ja tunnekuohuja tietyille henkilöille tulee, kun oma Sesse ei olekaan tänään tuomarin mieleen (todennäköisesti voittavat muutoin aina) ja sininen nauha on ihan kamalaa...

- onnistumisen tunteita kavereitten ja tietty omien koirien puolesta

Itse en ole koskaan ollut näyttelyihminen. Voi tietty olla, että AHAA -elämysten kasvaessa, joskus tulee vielä aika, jolloin sanon näyttelyitä harrastukseksi? Nyt käyn näytelmissä, koska niin olen luvannut :), tosin pakkopullaa tämä ei ole ollut, päinvastoin!


Lauantai oli Mesen päivä> Adam Ostrowski, Puola: "Erinomainen tyyppi ja koko. Kaunis pää. Korrekti purenta. Erinomainen ylälinja ja turkki. Very Very nice dog" -oli loppuun oikein erikseen kirjoitettu. Kehässä hän sanoi useampaan kertaan myös: "beautiful, beautiful dog". ROP & CACIB, isossa kehässä käytiin pyörähtämässä mallikkaasti!

Sunnuntaina oli Muusan vuoro> Laurent Pichard, Sveitsi: "Oikeanlainen rodunomainen tyyppi. 9,5v yhä kaunis kokonaisuus. Tummat merenpihkan väriset silmät. HIEMAN RASKAS VARTALO? (Slightly over built?). Todella kiva ilme. Oikeanlainen etuosa. Hieman ahdas takaa. Liikkuu tosi hyvin. Tassut vähän pehmeät? (Slightly loose in pasterns? )PN5 sekä ROP Veteraani :). Suomennokseen tuli pari kysymysmerkkiä? Eräs kelpikasvattaja sanoi: "muutoin Muusan näköinen arvostelu, mutta raskaaksi en voisi Muusaa sanoa". Ja mallikkaasti Muusakin esiintyi isossa kehässä!

8 kommenttia:

 1. On sulla upeat koirat, ei voi muuta sanoa! Ja raskaaksi en tosiaan sanoisi mäkään Muusaa!
  Mielettömän hieno kuva tuo ylinnä Muusasta ka Mesestä yhdessä! Aivan mieletön :) Onnea ens viikonloppuun!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos, ihan superit noi otukset totta tosiaan. Marjolla on niin ihania kuva ideoita ja me kamut ollaan hetimiten messissä aina, kun se pyytää toteuttamaan suunnitelmiaan! Ihan huippua päästä Mesen kaa aksakisoihin ensi viikonloppuna...ja kohtahan me nähdään taas Messarissa :).

  VastaaPoista
 3. Oikein superisti onnitteluja :)
  Kiti

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos. Otahhan mut mukaan parin viikon päästä kahtoon Hilkan pentuja...ne näyttää niin suloisilta!

  VastaaPoista
 5. Anne-Mari, Heppu ja Svingi26.11.2011 15.18

  Onnea hienosta näyttelymenestyksestä ja messarissa sitten menestys jatkuu! :) Siellä nähdään, kivaa!
  Tosiaan upea kuva toi ensimmäinen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Nyt joutuu taas isossa näyttelyssä itse esittämään, kun Päikki joutuu töihin, eikä pääse mukaan :(...joten menestystyksestä ei niin tiiä, mut kokemusta rikkaampana kuitenkin :D.. Enää pari päivää ja sit ollaan taas kaikki koossa, todellakin kivaa.

  Pitää kyllä muistaa viedä Marjolle kehunne perille, se on varmasti mielissään, kun kuvasta muutkin tykkää, loistavaa!

  VastaaPoista
 7. muusa on kyllä niin hieno koira

  VastaaPoista
 8. Muusa on niin super hyvä! Siekin oot ruvennut blogin pitäjäksi..

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)