sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Stady Games 5.-6.6.10

Lauantaina ajeltiin Stady Gamesiin kisamaan agilityrata. Navigaattori oli ihan vain pikkaisen hukassa. Onneksi olin varannut reilusti aikaa ja löytyihän se kisapaikka loppujen lopuksi. Mieletön traivi päällä. Meillä oli ihan superkivaa Muusan kanssa. Ainoastaan siivekkeen pyörityksessä kahdessa eri kohdassa tuli rima alas, mutta se ei kyllä menoa haitannut ei mua, eikä Muusaa. Ne kaksi kohtaa olivat kaikkein hätäisimmät mun kannalta. Muusan täytyisi hoitaa hypyt, mutta varmasti mulla oli osuuteni asiassa. Aika sika nopea aikakin, tosin kympillä ei kovin korkealle sijoituta. Jos Lempäälässä ei ollut lämmittely / jäähdyttely maastoja, tässä paikassa niitä oli enemmän kuin tarpeeksi. Startin jälkeen matka jatkui Karolle. Käytiin lenkkeilleen ja Karo otti kentällä muutaman kuvankin:

Illalla Karo teki tosi hyvää kasvispiirakkaa ja koitti mua edelleenkin puhua mukaan puolimaratonille. On se vaan kova puhumaan, hyvin osaa perustella, mutta tää pimu ei kyllä juoksulenkkareita ihan heti jalkaansa pistä.

Sunnuntaina jatkettiin kisaamista Stady Games skapoissa. Eka oli agilityrata. Hyvin pystyin keskittymään, vaikka työkamut edellisenä iltana aloitti häiriköinnin työasioissa. Tosi hyvää päänupin harjoitusta, kiitos siitä heille ;). Sain kaivettua taas esiin ihan mielettömän traivin. Heti ekalta hypyltä mentiin niin täysiä kuin vain voidaan mennä. Puolivälin jälkeen tuli puomi, josta kosahti alasmenokontakti. Ne, jotka Muusan tuntee, se saattaa paineistua kontakteilla tosi paljon. Tästä syystä kisoissa pyrin kahtomaan Muusaa kontakteilla mahdollisimman vähän ja mutu tuntumalla vapautan sen kontakteilta. Aina ei voi onnistua. Puomin jälkeen oli hyppy ja siitä puomin alle putkeen. Muusa haki hypyn jälkeen väärä estettä ja jouduin ohjaan tosi voimakkaasti, sen seurauksena, että tuli kielto putkelta. Siitäkään ei välitetty ja matka jatkui kohti maalia. Aivan lopussa oli A ja niin kuin puomillakin, vapautin sen liian aikaisin ja tuloksena 15 virhepistettä.

Viimoinen rata oli hyppäri. Olin kahtellut minirataa ja tehnyt hyvät suunnitelmat. Mitä tuomari tekikään. Hän muutti rataa sekä alusta että lopusta ennen medien rataantutustumista. Siitäpähän sain, ei kandee liikaa kahtoa muita säkäluokkia, varsinkin näin arvokisojen alla. Onnistuin tosi hyvin muuttamaan ajatusmaailmaani uuden ratasuunnitelman mukaan. Taas tehtiin vauhdikas rata, yksi valssi epäonnistui. Taisin olla Muusan hyppylinjan edessä ja rima tuli alas. Kerran jouduin Muusaa kalastelemaan, mutta tulos saatiin kaikista kolmesta.

Toki mua mietityttää noi Muusan virheet. Varsinkin rimat. Koitan olla optimistinen siinä suhteessa, että Muusan kaa en ole treenannut säännöllisesti viime marraskuusta jälkeen. Ja jos olen treenannut ei ole ollut rimoja. Nyt taitaa näkyä Muusan työskentely varmuudessa se mistä olemme jääneet paitsi niihin nähden, joilla on kunnolliset treeniolosuhteet. Piira on kesäkuun lopulla, pidetään peukkuja ettei vika ole uusiutunut, että epävarmuus esteissä johtuu vain treenin puutteesta. Plussaa on kuitenkin se, että me viihdytään radalla yhdessä. Mä teen töitä Muusalle ja Muusa tekee töitä mulle. Me ollaan niin kuin pari, joka kulkee samaan suuntaan eikä niin kuin ennen eri suuntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)