sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Jun eri, juk1, pu1, sert + ROP!

Tuuri la 12.6. Tuomari Elina Haapaniemi: "14kk. Erittäin hyvin esiintyvä hyväntyyppinen, mittasuhteiltaan oikea juniori. Erittäin hyvä pään muoto, silmät ja ilme. Hyvin kannetut korvat. Hyvä luusto ja käpälät. Sopiva runko. Voimakkaat takakulmaukset. Hyvä väritys. Hieman kinnerahtaat takaliikkeet. Sujuvat sivuliikkeet". Ryhmäkehästä haettiin kokemusta.

Kuvassa Päivikki ja Mese odottavat omaavuoroaan. Kiitos Päivikki, ootte loistava pari kehässä ja onnittelut myös Pilkkeen ROPista!

Lisätty video 22.6.

7 kommenttia:

 1. Jälleen oon Tanjan kans samaa mieltä: Päivikki ja Mese ovat loistava pari kehässä! :) Tosi hyvät arvostelut Mese saanut, niin ja oikeastaan Päivikkikin kun tuskin Mese ihan yksistään osaa esiintyä noin loistavasti! Onnittelut! Nii ja Pilkkeelle kans!

  VastaaPoista
 2. VAU! =D
  Onnea ja hurjasti hienosta näyttelytuloksesta!

  VastaaPoista
 3. Onnea velipojalle!! :)

  t.Svingi & co.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos :) En mä nyt sentään joka koirasta ole ROPpia pystynyt tekemään (mutta vaadittavan kakkosen kylläkin saamaan ;). Onneksi saatiin sovittua Pilkkeen esiintyminen myöhäisemmäksi, kun kehät olivat täsmälleen samaan aikaan. Kannatti lähteä ja kestää se kammottava keli...

  VastaaPoista
 5. Niinpä ja vaikka kotiin tuliaisena oli armoton selän kivistys ja kolmen päivän saikkari, oli Tuurin reissu tosi kiva! Mese jatkanee syssymällä taas näytelmiä Päivikin kanssa...

  VastaaPoista
 6. Niin ja kiitos isosti kaikille onnitteluista! Mese on kyllä aika suloinen!

  VastaaPoista
 7. Kyllä Mese kulki kauniisti ja Päivikki tosiaan esitti sen erityisen hyvin! Kiitos Päivikki munkin puolesta, sä olet aikasta pro jo länderinkin esittämisessä! :)

  jassu

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)