torstai 24. kesäkuuta 2010

Agility SM 2010

Tämän vuoden SM-kisat olivat Vantaalla. Perjantai rata oli tosi kiva ei liian helppo eikä liian vaikea. Sai päästellä täysillä vain muurin palikka harmillisesti tipahti:Lauantaina oli vuorossa joukkuekisat. Ensimmäisenä oli vuorossa Muusa. Toi A, kyllä menee ihan mun omaan piikkiin. Muusa lähtee heti A:lta, jos annan luvan ja arvio menee välillä ihan mehtään. Keinun jälkeen ohjaan väärällä kädellä, olin suunnitellut koiran puoleisen käden, mutta mitä kummaa mä siellä oikein rävellän? Harmittaa joukkueen puolesta, että lisäsin tulospaineita muille.

Seuraavana matkaan lähti raivokas ja viisas Albert, ohjaajana tiukka ja pippurinen Heidi. Heidän menoaan on tosi kiva kahtoa. Ei niin yleistä, mutta harmillisesti rima tipahti tiukassa käännöksessä ennen keppejä, mutta vitosella päästiin jatkoon. Hyvä Heidi!

Seuraavaksi uimapukukierros. Matkaa singeröi Misty sekä kartturina tarkkaakin tarkempi Mimmu. Heidän meno on nyt niin proo. Ei tätä voi enää tarkemmin ja tiukemmin tehdä. Harmillinen vitonen keinulta, mutta edelleenkin joukkueella oli tulos. PS: pari oli yksilöissä 6., aivan loistavaa!

Viimeisenä matkaan kiljahti Leija, kartturina erittäin pätevä ja kokenut ohjaaja Julia. Alussa tiukassa pyörityksessä tuli rima alas, mutta edelleen tulos tulossa. Mitä kummaa siellä viimeisellä esteellä tapahtuu. Vuosien jälkeen JATin medit olisivat saaneet vihdoin tuloksen joukkueradalta. Kyllä harmitti, kun viimeistä estettä ei korjattu...tosin teinhän mäkin Muusalle hylyn...

Sunnuntaina oli taas päivä uus. Tätä ollaan vuosi odotettu, että vihdoin päästäisiin yksilöissä starttaamaan toisellekin radalle. Pulkkisen rata oli ihan toisenlainen kuin muitten tuomareitten. Sulava ja nopea. Mikä kumman karma meidän kisoissa nyt onkaan, kun vitosia satelee ja taas muurilta...kaikesta huolimatta, rata oli hieno, vähän kalastelua keskivaiheilla, mutta tulos. Medeissä kaikki nollan saaneet pääsi jatkoon ja vitoset jäi katsomoon. Kiitos Janet & Jari Mesen päivähoidosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)