tiistai 15. maaliskuuta 2011

Reenii ja kuvaukset!

Mese on aloittanut viikko treenit Jat-Tilassa. Kouluttajana toimii Mesen näyttelykamu Päivikki. Vielä menee hetki, ennen kuin Mesen kaa voidaan ajatella kisaamista. Näillä vauhdeilla ei vain pääse ihanneaikaan, ei vaikka kuinka yrittäisi. Pitää odottaa tovi, että Mesen pikku moottori saa uuden vaihteen.

Ja tässä odotellessa olen saanut treenattavaksi parikin uutta koiraa. Alkeisiin novnou Fiilis. Aivan huippu tapaus, näkee jo nyt, ettei tule ongelmia vauhdin suhteen. Satunnaiseksi kisakaveriksi maxi 3-luokkaan belpat Oili ja siphus Ansa. Pidempi aikaiseksi treeni/kisakamuksi saattaapi tulla eräs koira medi 3-luokkaan, mutta en ole vielä tavanut koiraa livenä, joten ei siitä sen enempää.Ehkä nyt on hyväkin, että kamut ovat antaneet koiriansa mulle treenattavaksi/kisattavaksi. Mese saa kasvaa agiin siinä sivussa ja Muusan kanssa voidaan keskittyä satunnaiseen treenaamiseen / kisaamiseen, jos ei tule mitään takapakkia selän suhteen. Ja mulla pysyy taito hyppysissä, kun pääsee tekeen muutakin kuin pelkkää motivaatio treeniä. Jokainen, jolla on ollut tauko treeneistä / kisoista, tietää varmasti miten nopeasti tippuu kärryiltä..tarkoitan ote ohjaamiseen hiipuu sekä kisarutiinit haihtuu.

Ja sitten tosi huippu uutisia!!!!!! Eilen Mese kävi vihdoin lonkka- kyynär- ja selkäkuvissa. Muusan kanssa nukutus on ollut aina tahtojen taistelua, se ei vaan suostu sammua. Mese, kun sai nukutusaineen, meni vain hetki ja poju oli täydessä unessa. Kuvaus meni nopsaan, lonkat lähti A:na, selkä- sekä kynärkuvat olivat täysin normaalit, ei mitään poikkeamaa, YES!
Herätysaineen saatuaan Mese ei halunnut nousta...silmät auki ja makasi vaan paikoillaan, vaikka mä & hoitsu taputeltiin / hilluttiin ja hypittiin. Ehkä Mese vain kahteli meitä "et tärähtäneitä ihmisiä" tai sitten tää uusi kokemus oli sille aika järkytys, voi pientä. Silmäpeilaukseen mennään todennäköisesti toukokuuhun mennessä. Sitä ennen pitäisi varmaankin tehdä tuolle turkille jotain...

Kuvat viime viikonlopulta. Yhteiskuvassa myös tarupit Jipi & Albert.

Muusakin pääsi tänään piiiitkästä aikaa tekeen tokoa (ilman mua). Hyvin tekikin, oli ihan intopinkeenä! Salaa toivon, että lainaohjaaja ihastuisi Muusaan niin, että niitten yhteistyö jatkuisi kisoihin asti. Muusa osaa VOI liikkeet, mutta tarvitsisi kaverikseen sellaisen, joka tykkää aidosti tokosta. Musta toko on ihan pers...! (sory tokoilijat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)