lauantai 20. marraskuuta 2010

Nyt se on korkattu!

Tänään se tapahtui. Mese aloitti virallisesti agilityuransa Lappeenrannassa. Mittaus toki jännitti, mutta tuomari osasi hoitaa tilanteen rauhallisesti ja asiallisesti. Mese antoi hänen suorittaa mittauksen jännittämättä ja se on nyt virallisesti medi. Saman tuloksen Ritva Herrala sai Mesestä noin vuoden ikäisenä.

Ekalta radalta tuloksena kymppi: renkaan jälkeen tuli putki. Rengas on vielä vähän epävarma ja en tarpeeksi ajoissa sanonut putki käskyä ja ohi meni. Lopussa tultiin putkelta puomille. Hyvin olin ensin putkella mukana ja sitten "oletin" että kyllähän se puomin näkee ja ohi meni. Ja vähän tuli yliaikaa, sija 6.

(grr...radat eivät suostuneet näkymään yksittäin....yhteisvideo lopussa!)

Toiselta radalta tuli hylky. Meidän seuran pussi on tosi kevyt ja se ei kangistu kylmässä. Mulle tuli täysin yllätyksenä, että Meseä hirvitti kisapussi ja siitä tuli kolme kieltoa. Jos olisin tajunnut, että pussilla voi tulla ongelmia, tietty olisin vienyt sen enemmän auttaen, enkä ois irronnut noin paljon pussin lopussa. Tuomari Sami Topra oli aivan ihana tässäkin asiassa. Hän patisti työntekijän auttamaan mua, että sain Mesen menemään pussista.

A:lla jätin Mesen yksin alastulolle (jäi tosi hyvin) ja tein mäkelät hypylle. Mese tosin lähti Aalta lujempaa kuin kuvittelin ja ennen hyppyä tallasin sen varpaille. Siitä se kimposi kohti putkea (oikeaan suuntaan) ja jätti aidan väliin. Kepit olivat paremmat tällä kierroksella sekä puomi. Tajuttiin, että ekalla kierroksella tuomari oli puomilla mukana ja toisella ei eli on harjoiteltava kontakteja myös niin, että joku toinenkin liikkuu vieressä.Olen tosi onnellinen. Päivä oli täydellinen. Kisapaikka hyvä. Tuomari erinomainen. Radat kivoja. Ja tuntuu ihanalta, että Mesen ohjaaminen on näin helppoa. Ja mikä parasta, kiitos Heidi, kun lähdit seuraneidiksi, vaikka lähtö olikin klo 05.00.

5 kommenttia:

 1. Oi, miten hienoa!! :) Onnea hienosta kisakorkkauksesta, tosi hyvältä näytti Mesen meno! Noi pussi ja putki kiellot on just noita "lapsivirheitä" kun kokemusta on vasta niin vähän.
  Ilokseni huomasin, että Mesen kisakalenterissa on myös 19.12 Hyvinkää, niin Svingilläkin! :)

  Tsemppiä ensi viikonlopun kisoihin ja kohta jo nähdäänkin!

  VastaaPoista
 2. Hyvät ekat kisat! Kuinka paljon jännitti asteikolla 1-10? ;)

  VastaaPoista
 3. Mittaus jännitti 10++++++ ja itse kisat 4+. Katotaas sitten ensi viikonloppuna, kun saa keskittyä oleelliseen :)

  VastaaPoista
 4. Niin ja kivaa, että Svingin kaa ollaan samoissa kisoissa joulukuussa! Nähdään siellä.

  VastaaPoista
 5. Tän täytyy yrittää tulla Hyvinkäälle sit kans! ei muuten kuin katsoon :). Niin ja ONNEA vielä tätäkin kautta hienosta korkkauksesta!

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)