sunnuntai 15. elokuuta 2010

Mesen agitreenit jatkuu

Mese on ollut agista pois reilun kuukauden. Viime tiistaina taas jatkettiin Doggien treeneissä. Hannan ekat kommentit olivat, että "tauko on tehnyt hyvää". Mesen kanssa ei kuitenkaan edelleenkään voi tehdä pitkää rataa. Se ei jaksa keskittyä. Oon kyllä miettinyt, että riittääkö sillä fysiikka loppuun asti. Se syö milloin sattuu, ruoka ei maita ja se on ihan liian laiha. Nyt oon ruvennut ostamaan sille erittäin protonipitoista + rasvaista ruokaa. Mese pieni nirppanokka.Eilen otin Kuopiossa Mesellä puomia/keppejä. Puomin Mese suoritti aika kivasti, tosin mitä enemmän tulee vauhtia puomille sen selvemmin se loikkaa puomin ylösmenon yli. Tosi kiva, nyt pitää varmaan opettaa sille ylösmenokin ja se hidastaa puomia. Kepit oli aika yllätys. Kepeissä ei ollut mitään härpäkkeitä. Otin riskin ja sanoin kepit: ja se pujotteli viimeistä väliä lukuunottamatta kaikki välit :). Laitoin ohjurit vain viimeiseen väliin ja sitten pujotteli loppuun asti. Mesen kaksi hernettä ovat osuneet jossain välissä yhteen ja se sittenkin taitaa oppia kepit ilman apuvälineitä, jeeeee.

4 kommenttia:

 1. Hienosti Mese meni taas aksaa, wau! :)

  t.siskolikka S ja muut

  VastaaPoista
 2. Niin menee. Mese ois kyllä niin halunnut viettää teidän kaa viime viikonloppuna aikaa läntsyleirillä. Ensi vuonna kyllä pitää heti laittaa ylös se viikonloppu, ettei tuu päälekkäis buukkauksia....

  VastaaPoista
 3. Tuo Mesen nirppanokkaisuus on niiiiin tyypillistä läntsyille ja laihuuskin tuossa iässä. :( Meillä Zonan kanssa oli tosi pitkään ihan mahotonta nirppailua ja oli lähes luuranko. Nyt on syönyt jo aika pitkään ihan hyvin, vaihettiin ruoaksi NEU ja happy dog nappulat. Zonalla riittää ehkä fysiikka nyt pidempäänkin rataan, mutta ei kyllä keskittyminen vieläkään!

  VastaaPoista
 4. Sori, jutun kommenttiviive. Jos on vanha teksti ja siihen kirjoittaa tietyn pvm jälkeen, mun pitää ensin hyväksyä viesti. Uusiin voi vastata heti ilman viivettä :).

  Meselle oon koittanut nyt pari eriruokaa. Brit care Activity meni alas ihan kivasti ja varsinkin, kun Heidi osti Meselle hevosen rasvaa ja muuta mukavaa...on sille tullut nyt vähän enempi massaa. Pitää vielä kokeilla tuota mitä te syötätte.

  Pitää vaan jaksaa oottaa, että Mese kehittyis agissa...se on kyllä viime aikoina ollut toooosi villillä päällä...jospa innostus pysyisi myös treeneissä :).

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)