perjantai 14. toukokuuta 2010

Agia, majavia, valvontakameroita, kukkia sekä helle.

Siistiä, kun näin lämmin. Tietysti just tänä viikonloppuna paistaa arska taivaan täydeltä, kun ei oo mitään mahkua grillailla. Huomenna on kisat ja sunnuntaina oon ylitoimitsijana jatin kisoissa. Eilen oli varsinainen halabaluu. Aamulla vihdoin vaihdettiin kesärenkaat, siitä suoraan Viherlandiaan hakemaan kukkia takapihalle. Samalla siistittiin piha grillikauden avajaisia varten. Hetken päästä olin jo Killerillä treenaamassa kontakteja & keppejä molempien kanssa ja illaksi vielä iltaa istumaan Muurameen. Voiko yhteen päivään enää enempää sopia :).

Viime lauantaina oli aika jännittäviä hetkiä. Koska Muusan kanssa en voi treenata kunnolla täällä Jyväskylässä, olen ilmoittautunut mukaan ACE agility treeneihin Kuopioon. Siellä on kunnon pohja ja Vitikainen osaa kyllä tehdä ihan mukavan oloisia treenejä. Menomatkalla yhdellä suoralla nähtiin bussipysäkillä "iso kissa" ja hiljennettiin varuulta vauhtia, jos se vaikka hyppää auton eteen. No ei hypännyt, pysähdyttiin siihen viereen ja siinä se majava tepsutteli ysitien pussipysäkille vailla kiirettä.

Muusa treenasi ensimmäisenä. Pitää oppia kyllä keskittymään paremmin. Olin ihan hukassa, kun en ollut vielä sisäistänyt itse treeniä ennen vuoroamme. Vitikainen kertoi parhaat vaihtoehdot suoraan ja tein ne Muusan kanssa todella pätkittäin. Kyllä oli eka kierroksen jälkeen tosi kökkö olotila, tuntui, että osaakos tässä agia enää ollenkaan. Toisella kierroksella, kun olin saanut miettiä rytmitystä sekä ajoituksia, se menikin tosi hyvin. Perinteiseen tapaan Muusalla ei ollut rimoja kuin kahdessa ensimmäisessä / viimeisessä hypyssä. Halli oli kyllä tosi kiva, iso ja valoisa. Pohjana toistaiseksi kivituhka, mutta siihen on tulossa tekonurmi päälle. Seuraavat treenit ovat vasta heinäkuussa, kun osallistumme pitkin kesää kaikenlaisiin tapahtumiin.

On se vaan hassua, että pitää mennä toiseen kaupunkiin, että pääsee treenaamaan. Onneksi Kuopio ei ole tuon kauempana. Edestakainen matka saman päivän aikana ei tunnu pahalta, vaikka kalliiksi tuo viimeviikkoinen meinasi tullakin. Tulomatka ajettiin kaikessa rauhassa, ei ollut mikään kiire. Hyvä keli, toisella kädellä kiinni ratissa ja toinen käsi reteesti pään takana ja RÄPS...Voi hitto, se tuntui syvällä sisuksissa. Kerkesin just ennen välähdystä päästää jalan kaasulta. Tänään tuli sitten iloinen kirje postissa ja oikeasti olin tosi iloinen. Sain vain huomautuksen ylinopeudesta, kun "nopeusrikkomus oli olosuhteet huomioon ottaen vähäinen" eli 7km/h ylinopeutta. Se oli kyllä täysi vahinko.

Treenien jälkeen kävin hakemassa Marjon meille. Hän oli tullut Jyväskylään tapaamaan useita kavereitaan ja yöpyi yhden yön mun luona. Isa oli mukana. Tosi kiva nähdä Isaa näitten vuosien jälkeen. Sen kaa treenasin ja kisasin agissa ennen kuin tuli tää doping kielto. Isa sairastaa epilepsiaa ja uramme päättyi joku vuosi sitten nolla voittoon Kemissä. Sen jälkeen tuli ne uudet säännöt, jolloin Isa jäi varhaiseläkkeelle, tylsää. Sunnuntaina käytiin metsälenkillä ja kahtomassa jatin kisoja. Muusan kanssa emme osallistuneet kisoihin, koska la treenattiin. Tää kuuluu meidän säästölinjaan. Jos treenataan ei kisata sillä viikolla ja toistepäin. Marjolla oli mukanaan uusi kamera ja ihania kuvia sai otettua. Uiskentelu kuva on tältä päivältä. Vähän näyttää siltä, että Mesekin taitaa tykätä vedestä yhtälailla kuin Muusa. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)