tiistai 4. toukokuuta 2010

Agia, agia ja agia..

Vappu tuli ja meni. Hetken jouduin jännittämään, että paraneeko olotila sunnuntain kisoja ajatellen ;). Että vapun jatkot vaan kaikille. Ei hätiä, onneksi vasta puolen päivän aikaan matkasimme kohti Lempäälään Heidin & Albertin kanssa. Uusi halli ja uusi paikka. Ihan mukavan oloinen halli, ainut, että ei löydetty kunnon lämmittely maastoa. Ehkä niitä ei siellä ole tai ei vain vielä löydetty niitä. Kuva: Miia SihvonenTuomarina oli Anne Huittinen. Eka rata oli ahdas ja koko ajan käännyttiin johonkin suuntaan. Kunnon vauhtiin ei päästy eikä oikeaa rytmiäkään löytynyt missään vaiheessa. Sekä Muusa että Albertti sutivat tosi paljon. Liekö johtunut siitä, että matolla ei oo kisattu aikoihin tai ei vain osattu ottaa vauhtia pois tarpeeksi ajoissa? Valitettavasti videoo ei tällä kertaa ole, sillä Heidin ja mun startit oli aika perätysten. Ekalta radalta pajautettiin sitten kolme kieltoa eli hylky tuli.

Toinen rata oli ihan erilainen. Sai luukuttaa suoraan ja välillä tietty aika hankaliakin käännöksiä. Koitan toteuttaa Rauno Virran oppia, että koira jätetään lähdössä pyöreään linjaan, jos käännytään kolmannelle hypylle. Noh, opin ainakin sen, että jos tilaa ei ole lähdössä, ihan turha yrittää pyöreää linjaa. Muusan jouduin jättämään liian lähelle ekaa hyppyä, kun ei voinut jättää kauemmaksi, sillä takana oli pahviseinät. Muusa kuitenkin tosi harvoin pudottaa rimoja, mutta tällä kertaa kävi just niin, että eka rima tipahti. Muutoin aivan loistava rata, kontakti ja kaikki muukin. Tulos vitonen sija muistaakseni 6. Heidi & Albert lähtivät meidän jälkeen ja tekivät taas kerran upean nollan ja voittivat :) Jos saa jossitella, ilman riman pudotusta oltaisiin pokattu Heidin kaa kaksoisvoitto...

Tapasin kisoissa myös Aliisan ja länderi Totin (Mesen puoliveli). Tosi kiva oli jutella ja tutustua myös Tottiin. Kaunis koira. Taitaa Jetti jättää kuvan kauniita jälkeläisiä. Aliisa tykkäsi myös Mesestä. Halusi riisua sen ilkosilleen, että näkee koko kropan :D. Toivottavasti taas törmäillään pian. Kuva: Heidi TurunenKisojen jälkeen käytiin vielä ihastelemassa Albertin 5 viikkoisia pentuja. Ne on niin suloisia. Laitan niistä kuvia heti, kun saan niitä Heidiltä. Parin viikon päästä Heidin luona sitten riekkuu pieni tarupityttönen.

Eilen Mese aloitti JATin mölliryhmässä agin. Treenit olit jatin "ihanalla" ulkokentällä. Jokainen voi arvailla, mitä sanalla "ihana" tarkoitan. Kateeksi käy niitä seuroja, joilla on oikeasti kunnon treeniolosuhteet. Ehkä vielä joskus tälläkin seuralla. Treenit meni ihan kivasti.

Tänään Doggie jatko2 treeneissä oli tosi kivaa. Tehtiin kolmen hypyn kuvioo ja ekaa kertaa tein myös ilman kädestä olevaa palkkaa. Joo-o, liikkuuhan tuo ohjauksen mukaan eikä vain pömpöttämällä.

1 kommentti:

  1. Ei, siellä ei ole kunnon lenkkeilymaastoja.. :O Se ainoa huono puoli siinä paikassa on, muuten puitteet oli tosi kivat! :)

    VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)