maanantai 9. tammikuuta 2012

Kylmää, pimeää ja Lempäälään!

Miten sitä taas voi olla flunssassa! Onks joku sellainen, jolla ei ole koskaan flunssaa tai vain kerran vuodessa? Vinkkejä tännepäin, miten näistä pääsee eroon kokonaan. Janetilla tietty on pillerit joka lähtöön ;). Eikä siinä vielä kaikki. Uuden vuoden aaton aattona, Muusa päätti poistattaa itseltään yhden etukäpälänkynnen kokonaisuudessaan. Ei mitään havaintoa miten se tapahtui, mut verta tuli ja paljon. Ontuminen alkoi seuraavana päivänä, mut nyt on jo parempi. Lääkekuuri jatkuu vielä viikon ja jäämme odottamaan kasvaako kynsi takaisin vai onko meillä jatkossa yksi kynsi vähemmän leikattavana, jes!

Eilen olosta huolimatta lähdettiin Tiinan ja Heidin kanssa aksakisoihin Lempäälään. Heidikin näytti sairastavan tätä samaa tautia. Kisoista jäi niin mukava mieli. Heti alkuun pitää kehua miten mahtavaa menoa on Heidillä & Allulla. Ekalla radalla tekivätkin upean nollan sijoittumalla toiseksi, onnittelut!

Mese on edelleen ihan hassu. En korjannut virheitä ja parempi näin. Kyllä se oikeesti jo osaa (ainakin kotona), mut kisoissa vain sattuu ja tapahtuu :). Johtuuko hallikisoista vai mistä? Toivottavasti tämä hyvä fiilis ja asenne Mesen agiin säilyy jatkossakin. Ei haittaa yhtään!

Uuden vuoden tienoilla sain yllättäin kysymyksen, veisinkö Ninjaa. Oon aina ihaillut Ninjan menoa. Siinä on sitä jotain, mitä löytyy myös Muusasta. Traivi ja tekemisen meininki! Toki toivon, että Tiina itse veisi näin mahtavaa koiraa, mutta otan mielelläni varakartturin tehtävän jatkossakin :), kiitos Tiina, kun sain skurvailla Ninjan kanssa kisoissa, ihana koira!!!Ninjan kuvat: Hanna Heinonen

Ansa on aina mua naurattanut ja hauskuttanut. Nyt Ansan mahtavinta puolta, hulvatonta menoa johonkin suuntaan (yleensä pois päin musta) ei tällä kertaa näkynyt. Kuitenkin parissa kohdassa näkyy selkeesti miten tanssahdellen se liikkuu, ilmavasti ja kepeästi! Ansan kanssa tulen jatkossakin kisailemaan silloin ja tällöin, kiitos siitä kuuluupi tietty Ansan omistajalle Leenalle! Aina vain naurattaa, kun Ansaa ajattelee!Ansan kuvat: Mikko Marttinen

Mitäpä tässä enempää tarinoimaan, viikonlopun kisat näette tästä!

2 kommenttia:

 1. Sähän aika epelit oot, kun viet koiraa kuin koiraa aksassa! Me lähettiin sit nopsaan sieltä Lempäälästä kun mentiin Tildalle ja Jussalle tupareihin.
  Oot niin oikeessa, ettei kande korjata virheitä Mesen kaa. Se meni kuitenkin iloisesti! Ihan niinko sanot, on sillä hyvä fiilis ja asenne! Eiku tsemiä vaan!
  Niin ja mulla ei oo kovasti flunssia, ei välttämättä ihan joka vuosi ollenkaa. Ja jos meinaa tulla, niin syön ens hätään niitä koirien valkosipulipillereitä... :o

  VastaaPoista
 2. Eikö, on ihanaa saada ohjata kavereiten koiria, ihan huippuja kaikki omalla tavallaan!

  Mesen kanssa oli eilen super kivat reenit Jattilassa...ekalla kierroksella hassutteli, mut toisella, kun otin karvahatun palkaksi niin jopa löytyi poweria ihan eri tavalla. Pitää jatkaa karvahattuu ja palkkausta tiuhaan tahtiin...ratareeniä ei ollenkaan!

  Vai koirien valkosipulipillereitä? No, noita voin vaikka kokeilla ennemmin kuin Tiinan / Heidin ehdottamaa vesi juttua, mikä kaadetaan? nenään...nimeä en muista, mutta sekä nimi että toi vesinenässä kuulosti ihan yhtäkamalalta.

  VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)