torstai 18. elokuuta 2011

Agirotu 10.7.11 Lappeenranta

Sataa sataa ja sataa. Arvatkaa vaan kellä on kesäloma? Mulla tietenkin, satanut koko ajan, ehkä neljä päivää näkynyt aurinkoa. Ensi viikkolla viimeisiä viedään, jospa se sitten paistaisi. Nytpähän on aikaa päivittää tätä blogiakin.

Heidin kanssa matkasimme agirotuun. Harmillista, että Heidin Jipillä alkoi juoksut ja heiltä jäi Open Class väliin. Siitä tulee vielä kova luu miniluokkaan, varokaa vaan...Jipi on Albertin tytär ja ne jotka tietää Albertin, voin sanoa, että yhtä lujaa ellei lujempaa tulee Jipi tulevaisuudessa kirmailemaan.

Open Class meni Mesen kanssa tosi hyvin. Toka hyppy tietty aiheuttaa jossittelua, mutta nolla tehtiin ja hyvällä temmolla alusta loppuun. Jäätiin vain sekunnin päähän kakkos sijasta :), hyvä Mese! Joukkuerataan oli sitten useamman tunnin odotus ja keli oli erittäin helteinen. Jyväskylässä oli ukostanut koko päivän, mutta Lappeenrannassa ei näkynyt pilviä eikä vettä. Paahde oli aika tappava ja se näkyi Mesen suorituksessakin. Kepeillä tuli lopussa virhe ja mun ois pitänyt tajuta tehdä A:lle toinen ratkaisu, kierrättää edellisen hypyn toisen siivekkeen kautta.



Täytyy kyllä vielä todeta, että Open Class maxit voitti meidän seuran Väne & Pongo. Vänekään ei tainnut uskoa miten hyvin heidän rata meni, aivan upea nolla, onnittelut!



Muusa taas perinteisesti aiheutti just ennen rataantutustumista mulle harmaita hiuksia ja ärräpurria. Mese sai palkinnoksi tosi tosi ja tosi ison rinkelin. Muusa päätti sitten salaa syödä sen...kukaan ei tajunnut eikä asiaa huomattu ennen kuin oli liian myöhäistä. Meikku sitten kiikutti kelpie pullukan eläinlääkäriin ja hän oli sitä mieltä, et voidaan kisata yksi rata. Mulla taas pyöri mielessä vatsalaukun kiertyminen ja muut jutut mitä siitä voi seurata. Myöhästyin rataantutustumisestakin hivenen ja se näkyi sitten meidän suorituksessa, kun en pystynyt yhtään keskittymään. Kivat sulle Muusa ja sun ahneudelle. Onneksi mitään ei tapahtunut masussa eikä myöskään Muusan korvissa. Nimittäin pullamössöt on aikaisemminkin aiheuttaneet sille korvatulehduksia. Päästiin säikähdyksellä, onneksi.


Agiltylehdestä katsoin tulokset, mutta videolta näkee, ettei ne ihan aina täsmää. Pääasia on, että kivaa oli ja ensi vuonna jatketaan Kuopion suunnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)