perjantai 22. lokakuuta 2010

Mese vaan aksaa!

On vierähtänyt aika jos toinen, on ollut syksy aikamoinen.

Mesen Doggien treenit on nyt toistaiseksi ohi. Kesällä Hannan kaa mietittiin, että taukoillen Mese kehittyy ehkäpä parhaiten. Ja toisaalta, Doggien tilat ovat hyvät yksittäisten esteiden sekä tekniikan harjoitteluun. Pidemmät ja vauhdikkaammat pätkät on vain tehtävä jossain muualla. JATin treenit ovat taas siirtyneet Viherlandiaan, ranta meininkiä. Omistajat ovat uudistaneen hallin pohjan ja ei puutu enää kuin pikinit ja aurinko! Onneksi JATin halli edistyy vihdoin ja viimein...tammikuussa pitäisi vuosien jälkeen päästä treenaan kunnon paikkaan, jossa tila ja alusta ovat kunnolliset.

Mesen aksa on liikahtanut eteenpäin. Ei niinkään vauhti, mutta toivoa on, että tänä vuonna saatettaisiin päästä jo ekoihin kisoihin. Kepeissä ja kontakteissa on vielä apujuskia, mutta ei enää kovin isosti. Kaikki esteet on otettu mukaan myös ratatreeniin (2-6 esteen pätkiä) ja mukavasti on mennyt. Vaikka välillä on meinannut epätoivokin tulla, mutta kyllä toi poju taitaa aksasta tykätä.

Tulevana to lähetään Längenmäelle kahtomaan miten kokonainen rata menee. Sitten teen päätöksen lähteekö Mese kirmailemaan Jkl marraskuun kisoihin vai ei. Muusan terveisiä koitan joutaa laittaa lähiaikoina. Siinä on yksi syy miksi ei agi / blogin päivitys ole liiemmin kiinnostanut. Muusalla ei kuitenkaan ole mitään hätää. Se on ihana oma itsensä, harmaitten hiuksien viljelijä.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa aina nähdä noita videoita! Rohkeasti vaan kisaamaan, Mese menee hienosti! Svingi tosiaan korkkasi jo kisauransa 10.10 ja mun blogissa on linkit youtuben videoihin kaikista radoista, sinne vaan ihmettelemään! Huomenna ei sitten päästäkään kisaamaan, kun neidille iski veriripuli, mutta paranemaan päin onneksi.

    Rapsuja Meselle ja Muusalle!!

    VastaaPoista
  2. Kävinkin kahtomassa Svingin radat, aika upeaa menoa. Toivottavasti toi ripuli jutska menee pian ohi, paranemisia.

    VastaaPoista

Oi, kiva, kun laitoit viestiä :)